خدمات طراحی گرافیک گروه طراحی پیتار
صفحه اصلی/خدمات پیتار/طراحی گرافیک

طراحی گرافیک

طراحی گرافیکمشاهده نمونه کارها

گرافیک، تلفیقی از علم و هنر ایده پردازی و شناخت نیازها و در نهایت به تصویر کشیدن این ایده ها و خواسته هاست که وظیفه انتقال پیام به مخاطب، با زبان بین المللی طرح و نقش و نگار است که می‎تواند ارتباط روانی و تأثیر گذار با مخاطب اثر برقرار کند. علم و هنر استفاده از این زبان بین المللی و تأثیرگذار، توسط طراحان گرافیک حرفه ای پیتار بکار گرفته شده، تا پیام برند شما را به بهترین شکل ممکن و در کوتاهترین زمان به مخاطبان و مشتریان منتقل نماید.
طراحی گرافیک تاثیر بسزایی در ضمیر ناخودآگاه مخاطبان ما خواهد داشت، پس در انتخاب پیام و طرح برای آنکه به درستی بتوانیم آن را به مخاطب منتقل کنیم باید نهایت دقت را داشت. استفاده از علم و هنر گرافیک در کنار استفاده از نرم افزار ها و ابزار های روز دنیای گرافیک به گروه طراحی پیتار اجازه میدهد تا به خلق آثار تاثیر گذار و سود آور برای مشتریان خود افتخار کند.یک طرح گرافیکی خوب و تاثیر گذار در سایت های شرکتی و فروشگاه های اینترنتی میتواند تاثیر زیادی در القای حس اطمینان وترغیب آنان به خرید داشته باشد. یک لوگو یا نشانه به عنوان هویت بصری و نماد یک شرکت باید بتواند حس کنجکاوی و حس تحسین مخاطب را بوجود آورد و همه این ویژگی ها باید در کنار خوانایی و قابل درک بودن و همچنین نشان داد قدمت و نوع خدمات و محصول باشد. نوع چاپ، کاغذ، و... و همچنین نحوه ارائه طرح به مخاطب (چه به صورت دیجیتال مانند ارائه در سایت یا شبکه های اجتماعی و چه به صورت سنتی و کاغذی) و قالب ارائه (بروشور، کاتالوگ، پوستر و...) همه و همه در میزان و نوع این تاثیر موثرند و باید با توجه به نوع خدمات و جامعه مخاطبان انتخاب شوند. میزان این تاثیر زمانی بیشتر میشود که در همه حوزه ها ما مجموعه ای یکپارچه از طراحی گرافیک را داشته باشیم (در طرااحی سایت، کارت ویزیت،بروشور و کاتالوگ های تبلیغاتی، ست اداری و...) و همچنین رنگ تبلیغاتی متناسب با کسب و کارمان را به خوبی در آنها استفاده کرده باشیم.
اما به طور کلی یک طرح خوب گرافیکی فارغ از اینکه به چه نحوی و برای چه مخاطبی طراحی و ارائه شده باشد، علاوه بر نیازمندی به علم و هنر گرافیک و تبلیغات، احتیاج به شناخت و تسلط بر نرم افزارهای کاربردی این حوزه و شناخت حوزه کاربری هریک دارد.

تکنولوژی های مورد استفاده :

ILLUSTRATOR

یکی دیگر از نرم افزار های پرطرفدار شرکت Adobe Systems که به تدریج در حال یافتن جایگاه خود در بین طراحان است،Illustrator یا تصویر ساز است. پایه و اساس کار این نرم افزار نیز مانند کورل بر روی تصاویر برداری است. و بیشترین کاربرد این نرم افزار رسم تصاویر کارتونی، نمودار و چارت، لوگو و مانند اینها است. از آنجایی که محیط کاربری این نرم افزار بسیار شبیه به محیط نرم افزار فتوشاپ است، کاربری آن را برای کسانی که قبلا با فتوشاپ کار کرده اند ساده تر میکند و از آنجایی کهIllustrator (و کلا نرم افزار های طراحی وکتور بیس) در مقایسه با نرم افزارهای گرافیکی پیکسل بیس برتری محسوسی در استفاده از معادلات ریاضی (در حوزه برداری) دارند، باعث شده وکتور ها قابلیت انعطاف پذیری، مقیاس پذیری، قابلیت چاپ با وضوح بالا و کیفیت بیشتر را در کنار حجم کمتر داشته باشند. اما با تمام این مزایا باز هم برعکس فتوشاپ نزدیک کردن نقاشی ها به واقعیت در آن کار بسیار سختیست.

PHOTOSHOP

فتوشاپ نرم افزار ایجاد و اصلاح تصاویر به صورت حرفه ای است که توسط شرکت Adobe Systems توسعه یافته و برای ویرایش عکس ها به صورت پیکسل بیس (برای تصاویر دوربین های دیجیتال) بکار می رود. البته فتوشاپ به طور محدود به صورت وکتور بیس (برداری) نیز کار میکند، اما محبوبیت و کاربرد اصلی آن در ویرایش تصاویر است. این شرکت علاوه بر Ptotoshop نرم افزار هایی چون After effect ، Premiere ، Illustrator ، Indesign و بسیاری نرم افزار دیگر را به بازار ارائه کرده است که تقریبا تمامی آنها جزو نرم افزارهای پرطرفدار دنیای گرافیک هستند.
همه آنهایی که سرو کارشان با گرافیک کامپیوتری است ، به نوعی به این نرم افزار احتیاج دارند. فتوشاپ ابزاری است برای همه کسانی که گرافیک کامپیوتری ثابت و گاها متحرک کار میکنند. گرافیست ها، ناشرین کتب و مجلات، چاپخانه ها، شرکت های تبلیعاتی، طراحان سایت، عکاس ها، نقاشان هنری، طراحان نرم افزار و... به نوعی با فتوشاپ درگیر هستند. اگر به اطرافمان نگاهی بیندازیم کاربرد های گسترده فتوشاپ را در بخش عمده ای از محیط اطراف خواهیم دید. از عکس های پرسنلی گرفته تا پوستر های تبلیغاتی و کارت های ویزیت شرکت ها، بنر های سطح شهر، سربرگهای ادارات ، رابط گرافیکی نرم افزارها، جلد کتب و نشریات و حتی تیتراژ فیلم ها و مخصوصا محیط گرافیکی سایت ها و... که همگی برای پدید آمدن و گاهی زیباتر شدن باید از زیر دست های معجزه گر فتوشاپ عبور کنند.

COREL DRAW

این نرم افزار به دلیل توانایی های متنوع و گسترده ای که دارد تا به حال مورد استفاده طراحان، گرافیست ها و علاقه مندان گرافیک بسیاری در حرفه های گوناگون قرار گرفته است. اولین نکته در مورد کورل دراو این است که بر خلاف Ptotoshop که پیکسل بیس است، کورل وکتور بیس(برداری) می باشد، و به همین جهت مناسب برای طراحی لوگو و المان هایی که در آنها کمتر از تصاویر استفاده میشود است. درکورل اندازه و ابعاد در این مدل مهم نیست وResolution در آن معنا ندارد و هر چقدر بخواهید می توانید اندازه را زیاد کنید بدون اینکه نگران افت کیفیت آن باشید. البته این مزیت باعث میشود در کار با تصاویر پیکسلی (مانند عکس های دیجیتال) قابلیت های کمی داشته باشد.
در حال حاضر برنامه وکتور بیس جدید شرکت Adobe Systems یعنی Illustrator به دلیل سهولت در ارتباط با فتوشاپ درحال گرفتن جایگاه Corel است.

INDESIGN

وقتی از صفحه بندی کتاب یا مجله ای صحبت می شود که حاوی جداول، تصاویر و نمودارهای زیادی در لابه لای نوشته هایش است، خواهیم دید که Word قدرت کافی برای تنظیم دقیق آن را ندارد. بعلاوه اینکه در صورتی که بخواهیم محصولمان برای چاپ صنعتی آماده شود، نرم افزار Word امکانات کافی در زمینه تنظیمات چاپی در اختیار ما قرار نمی دهد و اینجاست که متوجه میشویم تعداد نرم افزارهای اختصاصی این زمینه انگشت شمارند. اما در بین همین تعداداندک بدون شک قدرتمندترین آنها نرم افزار InDesign خواهد بود که باز هم از طرف شرکت Adobe به بازار نرم افزار های گرافیک ارائه شده. به وسیله ابزارهای موجود در داخل این برنامه، طراح امکان طراحی جزئیات را به طور مستقیم خواهد داشت، اما بیشتر طراحان از این نرم افزار فقط به منظور صفحه بندی، تنظیم ستون و تنظیم چیدمان استفاده می کنند و طراحی جزئیات بیشتر را بوسیله فتوشاپ یا Illustrator انجام می دهند و به سادگی به محیط InDesign منتقل می کنند. از جمله ویژگی های برجسته این نرم افزار طراحی، می توان توانایی فوق العاده آن را در صفحه آرایی، ستون بندی، حروف نگاری، کادربندی، صفحه بندی و موارد مشابه نام برد. امروزه با افزایش نشر دیجیتال و احساس نیاز به ایجاد خروجی های متنوع که قابل ارائه در هر رسانه ای مانند تلفن های همراه، تبلت، کتاب های دیجیتال و رایانه های شخصی باشند، توانایی های منحصر به فرد این نرم افزار قدرتمند هرچه بیشتر به چشم می خورد.